4 Mayıs 2010 Salı

YAKALADIK


Türkiye şampiyonasına katılan U17 futbol takımımız son ana kadar çok iyi mücadele etti . Fakat final maçının olduğu gün çekilen bu fotoğraf kampta şok etkisi yarattı. Final maçının olduğu gün eğlenceden gelirken yakalanan Evren hocanın yardımcısı ,Sefa Süha Gelen ve futbolcu Melih Kılıç objektiflerimize yakalandı. Final maçını kaybetmenin nedeni olarak bu kişileri suçluyoruz. Pişkin pişkin objektiflere gülümseyen arkadaşlarımıza Kulüpten çok büyük bir para cezası verileceği öğrenildi. Belkide kulüpten uzaklaştırılma süresiz kadro dışı kalma gibi cezalar alacakları kulaktan kulağa yayıldı. Bizde arkadaşlarımıza gerekli cezaların verilmesini bekliyoruz. Paşabahçe formasının ağırlığını kaldıramayan futbolcular istemiyoruz. Alt kısımdaki kısa dörtlüğü onlara gönderiyoruz !


MAÇTAN SONRA DİSCO
OTELDE KUMAR VAR
ŞAMPİYONLUK GİTTİ
AFERİN ÇOCUKLAR !!!

3 yorum:

  1. yazık yazık!!!!! sefa nın ne işi var orda? cocukları zehirledigi kesin!! )) )) )) aferim cocuklar aslanlar gibi mücadelenizin haberlerini aldık seneye tekrar insallh

    YanıtlaSil
  2. yüzümüzün gülmesi discodan değil 3-0 kazandığımz ilk maçın sevincidir. 3 tane gol attım yüzüm gülsün biraz =)

    YanıtlaSil
  3. Şöhreti kaldıramadılar abi.Gazino Gazino gezmişler tabii 16 yaşındaki çocuğun altında lamburcini araba verirsen böyle olur.Futbol klüplerine psikolog gerek :)

    YanıtlaSil