4 Temmuz 2010 Pazar

EFSANE GERİ GELECEK

Halidun Soytürk, Efsane geri dönecek
İstanbul Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Paşabahçespor’un geleneksel destek gecesi Kulüp Tesisleri’nde yapıldı. CHP Beykoz İlçe Yöneticilerinin ilgi gösterdiği gecede, Beykozlu sanatçı Burhan Yıldırım sahne aldı.

Kulüp Tesislerinde gerçekleşen gece öncekilere göre bir hayli neşeli geçerken, şüphesiz bunda yıllardır sahalarının tozdan, çamurdan kurtulmasını ümit eden camianın bu sorunun ortadan kalkması ile rahat bir nefes almasının da payı vardı.

Paşabahçespor sahasında suni çim çalışmaları devam ederken oldukça fazla mesafe alınması yüzleri güldürüyor. Paşabahçespor Başkanı Haldun Soytürk , yıllarıdır hayallerinde olan beklentilerinin, başta Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek , veİlçe Kaymakamı Aydın Ergün olmak üzere ciddiyetle konunun üzerinde durmaları sonucunda gerçekleştiğini belirtirken, Paşabahçespor Efsanesi önümüzdeki sezondan itibaren yeniden esmeye başlayacak. Biz bugün burada gece yapmaktan öte yeni sezonun da bir açılımını yapmaktayız. Çünkü geleneksel gecelerimiz her sene sezon açılmadan yapılmakta. Bu senekinde oldukça mutluyuz. Tesislerimizin hayal ettiğimiz konuma geçmesi ile yüzlerce çocuğumuza gencimize daha sağlıklı bir ortamda spor yapma imkanı doğacak. Bu çalışmayı ben tek başıma yapmadım bu sebeple çalışma arkadaşlarımı yönetim kurulu üyelerimi de sahneye almak istiyorum. Hepsi gecesini gündüzüne katarak kulüpleri için fedakarca çalışmaktalar, onlarla gurur duyuyorum “ dedi.

Başkan Haldun Soytürk ve yönetim kurulu üyeleri davetlilerden alkışı fazlası ile almasını bildi. Sonrasında gecenin eğlence kısmı kaldığı yerden devam etti. BaşkanHaldun Soytürk ile Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Düzgit’in Harmandalı oyunu ilgi ile takip edildi. Beykoz yöresinde her sosyal etkinlikte katkısı olan sazı ile sözü ile yürekleri coşturan Burhan Yıldırım ile Mehmet Osman İlgezdi güzel bir programla katılan davetlileri fazlası ile coşturmasını bildi.

Paşabahçespor Geleneksel Gecesinde CHP Beykoz İlçe Başkanı İsmet Konca , İl Genel Meclisi Üyeleri İlyas Yılmaz, Beykoz Belediyesi'nin CHP’li Meclis Üyelerinden Mustafa Yiğit ve Nihat Arıcan’da partilerinin Beykoz İlçe Teşkilatının temsilcileri ile katıldılar.

Boğaziçi Beykoz Pazarcılar Dernek Başkanı Mehmet Demir, BİSK Başkanı Asım Özdemir, Akbaba Köyü Başkanı ve BİSK Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Kılıç, Paşabahçe Mahallesi Muhtarı Kamil Sarıkaya, Paşabahçe ve diğer spor kulüplerinden eski futbolcular hazır bulundular. Gece ilerleyen saatlerde sona ererken Paşabahçespor’un geleceğine yönelik projeler sıklıkla konuşuldu.


( Bu haber dostbeykoz web sitesinden alıntıdır.. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder