2 Ağustos 2010 Pazartesi

HAZIRLIKLAR TAM GAZ SÜRÜYOR



Paşabahçe lige yaptığı hazırlık maçlarıyla devam ediyor. Paşabahçe'miz Kavacık Sporla yapmış olduğu hazırlık karşılaşmasını 6 - 0 gibi farklı bir skorla kazandı. Takımımızın gollerini , Ali Osman , Ozan , Cem , Ersan , İshak ve Hasan kaydetti. Oynamış olduğu hazırlık karşılaşmalarında çok formda görünen takımımız , ligde fırtına gibi eseceği izlenimlerini verdi. Teknik Direktörümüz Aşkın Karadeniz " Takımın gidişatından çok memnunum. Takımda çok iyi bir arkadaşlık var. Buda ister istemez takıma pozitif katkı sağlıyor. Tecrübeli ve genç arkadaşlarımız bir birleriyle çok iyi kaynaştılar. Tabiki bu iyi arkadaşlık ve birbirlerine olan saygı , sevgi futbolumuza artı değer olarak yansıdı. Yeni transfer edilen arkadaşlardan çok memnunum. Ligde çok iyi bir çizgi çizicez. Hedefimiz her zaman olduğu gibi şampiyonluk ve bunu başarmak için var gücümüzle çalışıcaz " dedi.

5 yorum:

  1. valla aşkın hocam çok iyi isimler almışsın ozan cem mennan erhan hepsi kalite adamlar bu işe kendilerini verirlerse takımı taşırlar zaten içerdeki isimlerde iyi ersan dincer ali yavuz sefa hele hele sag bekin yokmu akrep gibi adam zaten kalecine söz yok inşallah çok iyi bir sezon gecirisiniz gönlüm sizinle başarılar

    YanıtlaSil
  2. pasabahce iyi yolda gibi insallah bu sene bu işi basaracagız hep beraber tribünden tam destek gelecek yeni transferler iyi sevindiriyo bizi acaba cem beykozlu olan cem mi?

    YanıtlaSil
  3. zannedersem evet beykozlu cem

    YanıtlaSil
  4. YAVUZ KAVACIK MACINDA GOL ATTI BİLİYORUM? MYDN

    YanıtlaSil
  5. yok kavacık macında bende tribündeydim penaltı olmadıki gol atsın (ozanın golü güzeldi)

    YanıtlaSil