24 Aralık 2011 Cumartesi

Bravo Paşabahçe


























Çok şükür allahım. Paşabahçe'miz Bakırköy'ü 3 - 0 la geçtik. Gollerimizi Ersan, Serdar ve Hasan kaydetti. Çok soğuk bir havada oynanan müsabakada Paşabahçe diri futboluyla içimizi ısıttı. Şampiyonluk yolundaki rakibimiz Vardar Selimiye karşısında 1-2 mağlup oldu. Bu haber iyi futbolumuza bal şeker oldu. Çıksalın ile Tuzla ise berabere kalarak grubumuz iyice karışık hale geldi ve şampiyonluk yarışı iyice kızıştı. Teknik direktörümüz Uğur Sakaloğlu genç futbolcumuz Erhan'a güvenerek Bakırköy maçı onbirin de oynattı. Erhan oynadığı futbolla tribünler den ve hocasın dan büyük alkış aldı. Bu maç tekrar başlangıç olsun ve şu özlemini çektiğimiz şampiyonluk gelsin inşallah. Paşabahçe'miz Bakırköy karşısında şıu kadroyla mücadele etti. Volkan, Erman, Gogo, Kerem, Mennan, Dino (Osman ), Serdar, Erhan, Melih ( Ali ), Nihat ( Hasan ) ve Ersan.

5 yorum:

  1. BRAVO ÇOCUKLAR DEVAM EDİN GÜLDÜRÜN YÜZÜMÜZÜ..

    YanıtlaSil
  2. gercekten cok diri görünüyolardı tebrik ederim takımı

    YanıtlaSil
  3. güldürdüler yüzümüze emeğinize sağlık....KARANİ

    YanıtlaSil
  4. maçın gizli kahramanı kaleci volkandır.yaptıgı krıtık kurtarıslarla galıbıyetde cok onemlı payı var.oyun ıcındekı kahraman ise serdardır ortasahada cokta verımlı oynuyor hocada bunun farkına varmış olmalıkı bu macta orda oynattı inş daha iyi olur hersey tebrıkler paşabahçe..

    YanıtlaSil
  5. volkan sen kendinmi yazdın bunları ne kritik kurtarışlardan bahsediyorsun tuzla maçında bir tek top geldi onuda içeri aldın o topu kurtarsaydın kritik kurtarış olurdu

    YanıtlaSil