2 Nisan 2012 Pazartesi

Hey Yavrum bee !

Sizin Allahınıza kurban çocuklar. Siz bu sene Paşabahçe'nin gururu oldunuz. Paşabahçe formasına yakışır mücadele edip önünüze gelen rakibi devirmeyi başardınız. Bu kadro asla unutulmayacak. şanlı tarihimizde her daim sizden söz edilecek. İşte böyle bir takım vardı denip yıllar yılı hep anılacaksınız. Ellerimiz patlarcasına alkışlıyoruz ve çok seviyoruz çocuklar. 

Muhteşem takım Eskişehir elemelerini şampiyon olarak bitirdiği son maçında rakibi Kütahya temsilcisi Termikspor'u 7 - 1 yenerek evine döndü. Paşabahçe'de davullarla zurnalarla karşılanan ekibimiz bu galibiyetiyle erişilmesi güç bir rekora doğru yol alıyor. Üst üste 22 maç galip gelerek gururumuz oldular. Teknik Direktörümüz Uğur Sakaloğlu maçta şu kadroyla mücadele etti. Oğuzhan ( Ömercan ), Tolunay, Oğuzhan, Barış, Uğur, Oğuzhan Demir ( Hakan ) , Evrim ( Mehmetcan ), Arif, Şaban, Selçuk , Murat..
Gollerimizi, Arif 3, Murat 2, Şaban ve Oğuzhan Demir attı. 


Teknik Direktörümüz Uğur Sakaloğlu ve ekibine böyle bir takım yarattıkları için çok teşekkür ediyoruz.. 


Dip Not : Kupalı olan resim haber1908.blogspot.com ' dan alınmıştır. Talip Abime teşekkür ederim... 

2 yorum:

  1. Iste basarı bırbırını seven karakterlı futbolcular arkadaslık ust duzey hocalarına saygılı kısıklı futbolcular sporcularını seven onlarta deger veren hocalara ısta basarı buradan gelıyor bız futbolculara destek veren herkse tesekkur ederız hdefımız gıdebıldıgımız yere kadar hocalarmız ınsallah bızlerı atakımda oynatacak ve bu basarıları pasabahcemıze tekrar tekrar yasatırız

    YanıtlaSil
  2. Pasabahce ıcın felaket tellallıgı yapanlar hanı pasabahce bıtmıstı atakımdan dolayı yerden yere vurdunuz yonetımı topcuları hocaları zaten saymayın hersey bırden olmuyor her takım bırden kurulmuyor u 17 takımımız uzun calısmalar sonucu kurulmus bu sene basarılı oldu olmayabılırdıde. Onemlı olana bu cocuklarda ısrar edılmelı pasabahce ozune donmelı hersene transferler ıle bu ısler olmaz hocalar ıle yaptıgım konusmada seneye bu takımdan 4 kısı a takım kadrosuna gırır ded. Isyte bu ınsallah dıger takımlarımızda boyle olurlar.

    YanıtlaSil