12 Nisan 2012 Perşembe

Olsun be paşalar

Sizin bize bu sene yaşattıklarınızın yanında bu nedir. Size tekrar tekrar söylüyorum " Helal Olsun " . Her birinizi tek tek alınlarından öpüyorum. Siz hala efsanesiniz. Unutmayın " Paşa Başı Dik Yürür "

Antalya Kepez Belediye 4 - Paşabahçe 0


3 yorum:

  1. bu çubuklu a genç maçı ile ilgili yorumlar neden açık değil admin nerede tarafsız haber bir şeymi saklıyorsunuz

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşlar yorumlara kapatmamın sebebini daha önce açıkladım gönderdiğim bir postla. Çubuklu ve Paşabahçe arasında son yıllarda yaşanan bir rekabet var. Bu rekabette çok çirkin durumlara gelmeye başladı. Yapılan yorumlar o kadar seviyesizki böyle bir şeye başvurdum. Küfürlerin ve terbiyesizliğin bu kadarına pes dedirtecek cinsten. Her iki camia nın sempatizanları gereksiz yorumlar ile kötü olan durumu daha kötüye dönüştürecekti. Takdir edersinizki bu iki camia nın bir birleriyle iyi ilişkiler içerisinde olmasını istiyorum. Çubuklu spor u çalıştıranlar biliyorsunuzki eski paşabahçe sporcuları. Bu takımda kaptanlık yapmış insanlar. Onlarıda düşünerekten yorumlşara kapattım. Sakın kimse yanlış anlamasın çubuklunun başarısını hiçe saydığımı. Evet çubuklu bir kaç senedir her yaş kategorisinde genelde paşabahçe den daha başarılı. Bunu biliyor ve yeri zamanı geldiğinde söylüyorumda. Bunu beni tanıyanlar bilir. Her iki tarafta bir birlerine saydırıyorlar. Buna engel olalım. Tamam rekabette tatlı atışmalar olacak ama bu terbiyesizliğe ve seviyesizliğe dönüşmesin. Yayımlamadığım yorumları görseniz neden böyle bir hareket yaptığımı anlardınız. Her iki camia adınba yorum yapan kişiler biraz daha dikkat etmeliler. Yapılan eleştirileride dikkate alıcam fakat dediğim gibi bu durum düzelmeli. Herkese saygılar.
    Emre Çat..

    YanıtlaSil
  3. Admin başarızıslığın üstünu örtüyorsun bence çubuklunun paşabahçeye karşı olan ezici üstünlüğünü haber yapmamakla adaletli davranmamışsın
    seçersin küfürsüz mesajları yayınlarsın .Evet çubukluyu paşabahçede kaptanlık yapmış zafer hoca paşabahçede futbol oynamış ramazan hoca ve kadir hoca çalıştırmakta çubuklunun yolladığı hocada paşabahçeyi çalıştırmakta başka bir şey yazmaya gerek varmı.

    YanıtlaSil