26 Kasım 2012 Pazartesi

Paşabahçe 4 Köşe..





Paşabahçe'miz İstanbul Gümüşhane karşılaşmasını 4-1 kazanmayı bildi. Karşılaşma da yeni transferlerimizden golcümüz Soner 3 gol atarak  yıldızlaştı. Diğer golümüz ise Saruhan dan geldi. Bu galibiyetle puan sıralamasın da biraz olsun rahatlama yaşadık. İnşallah bu galibiyetlerin devamı gelecektir.

Maçta şu kadro ile mücadele ettik. Mesut ( Burak ), Tolunay, Ercan, Kerem, Gogo, Uğur, İshak ( Erhan ), Hüseyin Can, Soner, Saruhan, Melih ( İbrahim )

Dip Not : Karşılaşmayı düğünümüz dolayısı ile izleyemedim. Karşılaşmanın fotoğrafları sevgili Talip Abimizin sitesi olan haber1908.blogspot.com adresinden alınmıştır.

11 yorum:

  1. Grubumuzda böyle kötü takımların olması bizim için bir şans arada birde olsa maç kazanabiliyoruz moralimiz düzeliyor ,küme düşme korkusu yaşamıyoruz haftaya oynayacağımız maçı kazanırsak dahada rahatlayacağız ama bu futbol ümit vadetmiyor

    YanıtlaSil
  2. öncelikle tebrik ediyorum paşamızı.. yeni transfer soner 3 gol atmış onuda tebrik ediyorum ama bu golleri selimiye,tuna,alibeyköy karşılaşmalarındada atmasını bekliyorum.. yeni transfer demek para demek para demek karşılığını vermek demek.. ben % 99,9 eminimki melih yada diğer uzun forvet olsun hayrican olsun bedavaya oynuyolardır.. çünkü bunlar genç ve altyapıdan gelme o zaman golleri sıralıcaksın bende burda mahçup olmaya razıyım yeterki paşa galip gelsin..

    YanıtlaSil
  3. bizim takıma ne oldu bu kadar kötü futbol oynanırmı gümüşhanespor çok kötü bir takım bu takım kesin düşer bu kadar kötü bir takım bile bizim kalemizde pozisyona giriyor iyi takımlar bizi böyle yakalarlarsa en az 3 yeriz
    ortasahada oynayan 10 numaralı oyuncu çok iyi oynadı tebrikler !!!

    YanıtlaSil
  4. kötürüm bir takımı pramparca ettik afferim takımımıza.. şampiyonluk sarkıları söylensin...

    YanıtlaSil
  5. kendi kendinize yorum yapmayın futbolcu arkadaşlar

    YanıtlaSil
  6. 4 köşeyiz öylemi admin. sanada brawo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maçın skoruna ithafen atılan başlık tır. Başka sonuçlar çıkarmayalım !!

      Sil
    2. bu haftada 4 köşe oluruz admin

      Sil
  7. golleri kim kaybetmişki biz bulacağız :))))

    YanıtlaSil
  8. takım galip gelsede sallıyorsunuz gelmesede

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu takımıda yenmeseydiniz barii
      ne kadar kötü futbol oynadığınızın farkında değilsiniz herhalde sizler

      Sil