1 Aralık 2012 Cumartesi

Paşabahçe 0 Bayrampaşa Tuna 0




Kadro sıkıntısıyla çıktığımız maçtan golsüz beraberlikle ayrıldık. Sakatlıklarla boğuşuyoruz resmen. Hatta sakatlığı geçmeyen Ali Sezer bile kadroya alındı. Gogo orta sahada mücadele etti. Hüseyin kırık kolla maça çıkarak çok büyük fedakarlık yaptı. Takımdan en son giden futbolculardan Oğuzhan ve Hayrican oldu. Yedek kulübesinin U17 takım kulübesin den farkı yoktu. Takımın azmi maç bitiminde tribünde olanlar tarafından alkışlarla soyunma odasına gönderildi. Rakip kaliteli bir takım olduğundan dolayı ve şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğu için bu sonucun iyi olduğunu düşünüyorum. Maçın ikinci yarısında kalesinde adeta devleşen Mesut mükemmel bir performans sergiledi. Kurtardığı penaltı ile maçın adamı oldu. Penaltıya sebep olduğu pozisyonda sakatlandı ama maçtan da çıkmadı ve penaltı atışını kurtardı. Daha sonra başının döndüğünü söyleyerek oyundan çıktı. Yapılan müdahaleler sonucunda hafıza kaybına uğradığı gözlenen Mesut hastaneye kaldırıldı. Takım gerçekten canını dişine takarak oynuyor. Paşabahçe'yi bu kötü günlerden kurtarmak için var güçleriyle mücadele ediyor. Eksikte olsa gidenler de olsa bu takımı en güzel yerlere getirmek için çalışıyorlar. Bu saatten sonra takımıza güvenmekten başka bir şeyimiz yok. Haydi çocuklar başarılar.

Teknik direktörümüz Uğur Sakaloğlu maçta şu kadroyu sahaya sürdü. Mesut ( Burak ), Tolunay, Uğur, Kerem, Ercan ( Melih ), Gogo, Hüseyin , Arif ( Erhan ), Saruhan, İshak, Soner.



3 yorum:

  1. 2. yarıyı izledim beraberlik iyi sonuç bizim için. son dakikada melih golü yapsa ekmek kadayıfı olacaktı ama sağlık olsun. Kalecimiz Mesut a da büyük geçmiş olsun allah korudu onu sakatlanmasına rağmen penaltıyı çıkardı ve hastaneye gitti... sonuç olarak yenemiyorsan yenilmeyeceksin darısı bu haftanın başına... Karani

    YanıtlaSil
  2. MESUT 0 BAYRAMPAŞA TUNA 0

    YanıtlaSil
  3. KALECİ MESUT BAYILIRKEN BİLE TAKIMA HAYAT VERDİ DİGERLERİ UTANSIN

    YanıtlaSil