12 Mart 2010 Cuma

HAYDİ PAŞABAHÇE'Lİ MAÇA . ŞİMDİ DESTEK ZAMANI.


14.03.2010 pazar günü saat 14:15 Paşabahçe stadında oynanacak İfa maçına bütün taraftarlarımız bekliyoruz. Paşabahçe'mizi yanlız bırakmayalım. Tüm Paşabahçe halkını destek olmaya davet ediyoruz. Lütfen tribündeki yerimizi alalım. Takımımızı destekleyip bu maçtan 3 puanla ayrılmasına yardımcı olalım. Takımımızın desteğe ihtiyacı var. Herkes arkadaşlarıyla toplanıp bu maça gelsin. Futbolcu kardeşlerimiz bu maçtan galibiyetle ayrılmaya and içtiler. O yüzden diyoruzki "HAYDİ PAŞABAHÇE'Lİ MAÇA. HEP DESTEK TAM DESTEK"

4 yorum:

  1. Arkadaşlar bu maç için herkes arkadaşlarından destek istesin tribünün dolmasına yardımcı olsun. Maç gününü ve saatini söyleyip ona göre plan yapsınlar. bu link ve bu siteyi kendi FACEBOOK sayfalarında yayınlasınlar. Yayınlayınki herkesin bu maçtan haberdar olmasını sağlayalım ve güzel bir tribün oluşmasına yardımcı olalım.. Şimdiden herkese teşekkür ederim. Herkes elini taşın altına soksun ve dolu tribüne oynayalım . Hem futbolcu kardeşlerimiz zevk alsın hem biz oluşacak güzel görüntülerden..

    YanıtlaSil
  2. renkdaş kelimeleri yine ağlatmışsın,, birliğe beraberliğe bu macta cok ihtiyac duyucaz,,vakti olan herkezi PAŞABAHÇE mize desteğe bekliyoruz,,refik abi (SÖZdür sana bu macın galibiyeti),,, KFY

    YanıtlaSil
  3. bu klübün genç akımı yokmu?

    YanıtlaSil
  4. genç takımımızın maçlarına fırsat buldukça gitmeye çalışıyoruz. Uyarınızı dikkate alıp genç takımımızada daha çok yer vermeye çalışıcam. Fakat Bu maçta destek istememizin sebebi A takımımızın sıralamada riskli durumda olduğundandır. Uyarınızı dikkate alıp genç takımımızada gerekli değeri vermeye çalşıcam.. Teşekkür ederim..

    YanıtlaSil