10 Mart 2010 Çarşamba

SEYRETMEYE DOYAMADIĞIMIZ BİR PAŞABAHÇE'Lİ MUTLAKA VARDIR ( 5 )



Osman Önerbay ( Mr Osigol Number 9 )


Seyretmeye doyamadığımız futbolcular serimizde bu sefer sıra Osman'da. Sahada joker gibi kale hariç her mevkide oynarken görebiliriz onu. Nerde eksik varsa Osman yerleşir o mevkiye. Gerçek mevkisi forvettir. Atılan gollerdeki sevinç yumağında , o resim karesinde görebilirsiniz kendisini. Genelde atılan gollerde söz sahibidir. Osigol diye anılır. Onun tecrübelerinde şans diye bir şey yoktur. Gol için yaratılmıştır sanki. Bir forvette aranan bütün özellikler vardır kendisinde. Güçlü fiziği , yere sağlam basışı , ayaklarına hakim ve rakip defansa verdiği huzursuzlukla ünlüdür. Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiye sahiptir. Paşabahçe tribünlerinde meşhur bir laf vardır " At topları Osman'a , yaz golleri tabelaya " diye. Bu slogan başından sonuna kadar doğrudur. Seni bu forma bu arma altında görmekten mutluyuz , gururluyuz.

6 yorum:

  1. osigol gol gol golll. bu hafta gollerinle coştur bizi. rahat bir nefes alalım atacağın gollerle..

    YanıtlaSil
  2. İnşallah Emre bu hafta çok kritik bir maça çıkıcaz bütün takım arkadaşlarımla beraber en güzel futbolumuzu ve en güzel skoru alıcaz sizlerin desteğiyle..

    YanıtlaSil
  3. seyretmeye doyamıyoruz dogru söylüyorsun refik abi :D:D::Dseviyorum sizi.....

    YanıtlaSil
  4. sana laf söyleyenler futboldan anlamayan insanlardır seni tanımayan insanlardır osman abi. Herzaman söylerim istatistiki veriler yalan söylemez osman abi

    YanıtlaSil
  5. osiiii atta gel o yanlız odama:) seviyorum senı kardesim.kalbim dışardan sizinle..ersan...

    YanıtlaSil
  6. bu hafta oynasın gercek yerinde 2 atar varmı bahsine giren,,(biri KAFAyla) KFY

    YanıtlaSil