22 Eylül 2011 Perşembe

MAÇA DAVET





Paşabahçe'mize şampiyonluk yolunda destek olmak için bütün halkımızı maça davet ediyoruz. Geçen sene verilen desteğin aynısını hatta daha fazlasını bu senede gösterelim. Taraftarın ve desteğin ne kadar önemli olduğuna geçtiğimiz yıl gerek bizim halkımız gerekse rakip takım ve taraftarları gördü. Özellikle Paşabahçe Meydan takımına vermiş olduğu destek herkes tarafından takdirle karşılandı. Bu takımın desteğe ihtiyacı var. Eğer Paşabahçe'mizi iyi bir yerler de görmek istiyorsak destek olalım ve bu mesajı herkese iletelim.

HAYDİ PAŞABAHÇE TEK SES TEK YÜREK...

5 yorum:

  1. ugur sakaloğlu degılde askın karadenız olsaydı ıyı yorumlar yapılabılırdı bu sene bısey olacagını sanmıyorum takım bu hocayla o sampıyonluk havasını yasayamaz..

    YanıtlaSil
  2. meydan grubunu tribünde görmek istiyoruz ugur hocada basarılı olacaktır

    YanıtlaSil
  3. sizlerin başarı krıterı nedır acaba başarı takıma hersen para verip oyuncu almakmı yoksa altyapıdan oyuncu bulup cıkarmakmı uğur hoca aşkın hoca veya herhangi bir hoca farketmez önemli olan altyapıdan oyuncu cıkması bakın ilk macta uğur hoca hiç hazırlık maclarında bile oynamayan oğuzhanı ilk 11 e koydu ben macı seyrettim ve cocuk başarılı idi bence daha gerisede gelecek ve öyle olması lazım

    YanıtlaSil
  4. Selamlar.Arkadaşlar yorumlarda gördüğüm kadarıyla yok Aşkın hoca, yok Uğur Hoca demeler başlamış.Öncelikle şunu unutmayalım.Aşkın hocada, Uğur hocada bizim değerlerimiz.Birbiriyle karşılaştırmak olmaz.Biz Paşabahçelilere asla yakışmaz.Gün sen, ben günü değil gün Paşabahçemizi hakettiği yere çıkması için daha gönülden, daha coşkulu ,daha fedakarca destekleme günü.Geçen sene bu kutsal görevde Aşkın hocamız vardı sonuna kadar yanındaydık.Bugün Uğur hoca var yine son dakikaya son düdüğe kadar yanındayız.Dediğim gibi bu insanlar cefakar insanlar.Takımlarını, semtlerini en zor günlerinde bırakıp gitmeyen insanlar.Aşkın hoca geçen sene şampiyon olamasa da bizim için değerinden kaybetmiş değil.Yine bir ortamda buluşursak, konuşursak ,saygımızı sevgimizi gösterir, hatırını sorarız.Bugünde Uğur hocanın ondan en ufak farkı yok bizim için.Onunda değeri hiçbirşeyle ölçülemez.Şampiyon olur yada olmaz bizim için herzaman saygıdeğerdir.Her zaman baştacıdır.Bu insanlar gecesini gündüzüne katan bizler sıcak evlerimizde çayımızı, kahvemizi içerken karda, yağmurda idman yapan, maç yapan fedakar insanlar.Buradan bildiğim kadarıyla çok fazla kazançları da yok.Semt sevdası için, spor aşkı için buradalar.Onları sezon boyunca yalnız bırakmamalıyız.Bir çoğumuz günümüzün 3-4 saatini kahvede ,sağda solda geçiren insanlarız.Haftasonu sadece 2 saatimizi semtimiz için harcayalım.Takımımızın en azından evinde oynayayacağı maçlara gidelim.Tribünlerde hiç olmazsa 400-500 kişi olalım.Eğer mümkünse maça girerken maç biletlerinden alalım.Ben şahsen takımımızın izlediğim her maçında bilet satıdığı surette bilet aldım.Bilet 2 TL olsa toplam 1000 TL olur .En azından galibiyet halinde oyunculara cep harçlığı verilir arkadaşlar.Bugün oturma değil destek günü bugün küllerinden doğup yeniden dirilme günü.Haydi PAŞABAHÇELİLER HAYDİ DOSTLAR.Yeniden başarmak için varmısınız.Unutmayın BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR.Hepinize Saygılarımla ÜMİT YILMAZ.(Çubuklulu PAŞABAHÇELİ)

    YanıtlaSil
  5. ümit güzel söylemişsin yerim aşkınıda uguruda konu paşabahçe bi süre sonra hizmetini bitirdikten sonra ugurda gider yerine baska bir hoca gelir burda tek amac paşabahçe mizdir boş boş burda yok ugurdu askındı demenin anlamı nedir onu oynattı bunu oynattı demenin anlamı nedir zaten cok cok iyi biliyor olsalar bu işi amatör kümedemi hocalık yaptırırlar konumuz sadece paşabahçe arkadaşlar bireyler degil destegimiz paşabahçe mize

    YanıtlaSil