10 Ekim 2011 Pazartesi

HAFTANIN KAHRAMANI


Bu hafta maçı seyredemedim ama aldığım bilgilere göre sahanın en iyisiymiş. Ön libero da oynayıp çok kritik müdahaleler de bulunmuş. Bu hafta'nın kahramanı olarak Öner'i seçtik.

11 yorum:

  1. yakışır kardeşime

    YanıtlaSil
  2. maçtan önce posta gastesini eksik etmeyin yeter (kk)

    YanıtlaSil
  3. hicbişi olmaz bundan

    YanıtlaSil
  4. P eşindeyiz gündüz gece
    A şığız biz renklerine
    Ş ampiyonluk hedefinde
    A rkandayız PAŞABAHÇE
    B iz daima seninleyiz
    A sla senden vazgeçmeyiz
    H er yerde birlikteyiz
    Ç ok seviyoruz böylece
    E n büyüksün Paşabahçe

    ÜMİT YILMAZ


    NOT:Baş harflerini okuyun.

    YanıtlaSil
  5. 10 EKİM 2011
    ŞAMPİYONSUN PAŞABAHÇE
    Kalendeki Volkanınla
    Defansında Mennanınla
    Önerinle, Gökhanınla
    Şampiyonsun PAŞABAHÇE

    Dinçerinle,Ermanınla
    Nihatınla,Osmanınla
    Büyük asker İshakınla
    Şampiyonsun PAŞABAHÇE

    Oğuzhanın,Beratınla
    Arkandaki MEYDAN'ınla
    Büyük golcü Serdarınla
    Şampiyonsun PAŞABAHÇE

    Kereminle,Ersanınla
    Burakınla,Hasanınla
    Büyük hoca UĞURUNLA
    Şampiyonsun PAŞABAHÇE

    ÜMİT YILMAZ (Semt Sevdalısı)

    NOT:Futbolcu kardeşlerime hediyem olsun.

    YanıtlaSil
  6. ümit abi tesekkür ederiz

    YanıtlaSil
  7. heala krdesmızı super bı mac cıkardı

    YanıtlaSil
  8. helal kardesımıze super bı mac cıkardı

    YanıtlaSil
  9. BÜYÜK HOCA UĞURMU????

    YanıtlaSil
  10. Bencede ne alaka büyük hoca uğur o kim ki büyük hoca olsun .paşabahcede ondan daha büyük hocalar var 4 galibiyet almayla büyük hocamı olunurmuş daha çok çalışması lazım kurulu takımın üzerine kondu büyük hoca oldu.

    YanıtlaSil
  11. Arkadaşlar selamlar.Amacım polemik yaratmak değil ama bazı gerçekleri de görmemiz lazım. Sezon öncesi bir çoğumuz bugün gelinen noktayı bekliyormuyduk.Ligin başlamasına 3 gün kala takım hocasız kalmış.Sezon öncesi neredeyse transfer yapılmamış.Üstelik bir kaç oyuncusu askerde bir kaç oyuncusu transfer olmuş.Kulüpte maddi anlamda ilerleme olmamış.Yani tüm olumsuzluklara rağmen takımın geldiği nokta ortada.Tamam neredeyse geçen yılki kadro oynuyor ama bu oyuncuların üzerindeki moral bozukluğunu atmakta kolay olmasa gerek.Uğur hoca büyük derken şunu demek istedim Uğur hoca benim babamın oğlu değil tanımamda kendisini ama bugün takım bu durumdaysa bunda Uğur hocanında emeği olduğunu unutmamak lazım.Bazen mantığımızla değilde duygularımızla hareket ediyoruz.Eğer takım başarılıysa bunda en az yüzde 30 pay hocanındır.Takım 4 te 4 yapmış halen gol yememiş bazı gerçekleri kabullenmek gerektiğini düşünüyorum.Bakın ben yorum yaparken kesinlikle objektif olmaya çalışıyorum.Doğruları alkışlarken yanlışları eleştirmeye çalışıyorum.Takımda yanlış yokmu elbette var ama şu an da doğrular daha fazla onun için bazı şeyleri çok büyütmemek lazım.Şu ana kadar takımın gidişatına en azından 10 üzerinden 9 vermemiz lazım.Bunda Başta Futbolcu kardeşlerimiz,teknik heyet Meydan grubu ve taraftarlar olmak üzere herkesin payı var.Bundan kimsenin en küçük kuşkusu olmaması gerekir.Ayrıca Uğur hoca büyük derken bu sezon oynayan kadrolarımıza bakarsak en az 5-6 tane genç oyuncumuz gerek 11 de gerekse sonradan oyuna girmiş ve başarılı olmuştur.Bu sayede oynayacak hazır oyuncu sayımız 17-18 lere çıkmıştır.Sizce bu başarı değilmidir.Alkışlanacak bir durum değilmidir.Arkadaşlar son olarak tavsiyem bu sen ben o bu kavgalarını bırakalım.Doğrusu neyse güzeli neyse onun peşinden koşalım.Yapacağımız kaliteli yorumlarla takımımızın eksik yanlarını yada doğru taraflarını bulmasına yardımcı olalım.Başta hocamız olmak üzere tüm takımımıza yardımcı olalım.Yıkıcı değil yapıcı olalım.Bu düşüncelerle sözlerime son verirken tüm taraftarlarımıza saygılarımı sunuyorum.ALLAHA EMANET OLUN.
    ÜMİT YILMAZ

    YanıtlaSil