2 Ekim 2011 Pazar

PAŞABAHÇE PAŞALAR GİBİ


















Paşabahçemiz sezonun 3. maçında da sahadan galibiyetle ayrıldı. Dolu tribünler önünde oynadığı Haliç maçını Mennan ın attığı golle 1 - o kazanmasını bildi. Rakibimizin çok dirençli olduğunu maçtan önce zaten biliyorduk çünkü bu maça gelene kadar sadece 1 gol atıp 1 gol yemeleri ne kadar dirençli olduklarının göstergesiydi. Bizden de 1 gol yediler fakat inanılmaz golller de kaçırdık. Kaçırdığımız gollerin sadece bir kaç tanesini atabilseydik sonuç inanılmaz olabilirdi. Bunları yaparken biraz bencil olmayıp pası düşünseydik gerçekten sahadan farklı galibiyetle ayrılmamız için hiç bir sebep yoktu. Takımımızın 3 maç oynayıp bırakın gol yememeyi pozisyon bile vermemesi ilerisi için açıkcası beni tatmin ediyor. Eğer şampiyon olmak istiyorsan rakibin den daha fazla koşup ve az pozisyon vermen lazım, bunu da bizim takımımız çok iyi yapıyor. Teknik Direktörümüz Uğur Sakaloğlu geldiğin den beri genç oyunculara görev vermesiyle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanıyor. Yine bu maçta genç oyunculardan Berat a ilk onbir de görev verdi. Yedek kulübesinin hepsini genç takım futbolcuların dan kurması ne kadar cesaretli bir hoca olduğunun işaretiydi. Maçın ikinci yarısın da Hüseyin Özgül, Hayrican ve Oğuzhan a görev vererektribünler den alkış aldı. Maçta ise şu kadroyla mücadele etti ( Volkan*** Erman*** Gogo**** Sefa*** Mennan**** Ali**** Dino**** Berat*** ( Hüseyin*** ) Serdar*** Osman*** ( Hayrican ) Nihat*** (Oğuzhan*** )

7 yorum:

  1. 5 0 lik macta adamlarin topu direkten dondu sen pozisyon vermedik diyosun iyimser sempanze

    YanıtlaSil
  2. heralde zoruna gidiyor olacak pozisyon vermedik deyişimiz. baksana geçen haftaki maçın yorumunu haliç maçın da yapıyorsun. bu takım 3 maçtır gol yemiyor. pozisyon vermediğimiz yalanmı ? tabi gol de yiyecek barcelona bile gol yiyor :) ayrıca direkten dönen top diyorsun top bu dönecek :)

    YanıtlaSil
  3. mal işte abi ne beklersin :)

    YanıtlaSil
  4. Selamlar arkadaşlar.Yine muhteşem bir hafta sonu yine güzel bir galibiyet ve 3 puan.Paşabahçemiz gol yollarında zorlanmasına rağmen grubun zorlu takımlarından birisi olan Haliç takımını 1-0 yenmeyi başardı.Haliç gerçekten dirençli çıktı.Kesinlikle bizim takım ayarında bir takım değil.Tipik savunma yapan önce kaybetmemeyi daha sonra pozisyon bulabilirse kazanmayı düşünen bir takım.Rakibimizin uzaktan attıkları 1-2 tane frikik haricinde pozisyon diyeceğimiz atakları yok.Bunlardada kalecimiz Volkan başarılıydı.Kalecimiz Volkanın hakkını yemeyeyim kalede güven veriyor.Defansımızla iyi anlaşıyor.Buda ilerleyen haftalar için en büyük avantajımız.Bizim takımda açıkçası çok net pozisyonlar kaçırmadı.Tamam uzaktan atılan şutlarımız var.2.yarı bir kaç pozisyonumuz var ama daha cesur oynamalıyız.10 kişi kalmış Haliç takımını daha rahat yenmeliydik.Takımımız iyi top yapan bir takım.Topu çok fazla ayağımızda tutuyoruz.Çok durağan oynuyoruz.Topu kanatlara çok yavaş aktarıyoruz.Maçın geneline bakarsak topla oynama oranımız en az yüzde 65-70 ama rakip kaleye giderken zorlanıyoruz.İleride pırpır denilen kısa boylu araya iyi koşabilen verkaç yapabilecek topu tutabilecek bir oyuncuya ihtiyacımız var.Bu sene İSHAK KUŞ olsaydı çok faydalı olurdu.Gerçi halen sezon başındayız.Takımımız tam olarak oturmadı özellikle sezon başında alınan bu galibiyetler ligin sonuna doğru oyuncularımızın birbirlerine alışmasıyla daha anlamlı hale gelecektir.Herşeye rağmen dün sahada 90 dakika boyunca mücadele eden tek gollede olsa maçı kazanıp bizleri mutlu eden başta teknik direktörümüz Uğur Sakaloğluna, antrenörlerimize,başta tecrübeli kaptanımız Dinçere ve futbolcu arkadaşlarımıza son olarak özelliklede 12.adamımız olan PAŞABAHÇE MEYDAN taraftar grubuna ve tribün lideri EMRE ÇAT ve FARFAR abiye teşekkür ediyorum.Takımımıza bundan sonra oynayacağı tüm maçlarında yürekten başarılar diliyorum.Saygılarımla ÜMİT YILMAZ.

    YanıtlaSil
  5. ümit yılmaz cok guzel konusmussun yıne kesınlıkle katılıyorum sana.ama ortasaha topu co yavas oynuyor tmm ıyı pas yapıyoruz ıyı top gezdırıyoruz ama bunun hızlanması lazım.sol acıkta tarıf ettıgın gıbı oynayan serdar var bana gore daha cok kullanmak lazım böyle adamları.inşallah sene sonuna kadar böyle guzel galıbıyetler alırız kutluyorum PAŞABAHÇEYİ..

    YanıtlaSil
  6. Ümit kardeşim teşekkür ederim yorumların için paşabahçe tribün lideri değilim. Bu tribün gubunun lideri far far murat ve turgay dır diye biliyorum. Her zaman kaliteli yorumlar yapıyorsun gerçekten teşekkür ederim. Saygılar.

    EMRE ÇAT

    YanıtlaSil
  7. Ramispor'a dikkat!
    adamlar pozitif futbol oynuyor.hocaları çok tecrübeli takımı iyi yönetiyor.Skorlarına aldanmayın.Rami den bir Paşabahçeli

    YanıtlaSil