31 Ekim 2010 Pazar

ŞİMDİ SULTANGAZİ DÜŞÜNSÜN




















Geçen hafta sahamızda aldığımız şok beraberlikten sonra oynadığımız ilk maç olan Gümüşyaka maçını 4 _ 0 gibi farklı bir skorla kazandık. Maçın ilk yarısında ne zamandan beri iyi yapamadığımız pas alış verişini çok mükemmel derecede yaptık. Rakibe yanılmıyorsam topla oynama fırsatı çok az verdik. Zaten skordanda belli fakat bu skorun bence bu derece az farkla bitmesi mucize gibiydi. Maçın gollerini Ersan (2) Osman ve penaltıdan Dinçer kaydetti. Fark 4 - o olunca sanki birileri takıma şahsi oynayın kimse kimseye pas vermesin demiş olacakki herkes kendine oynamaya başladı. Burda isim isim ayırmak istemiyorum takımın neredeyse hepsi kendine oynamaya başladı. Tabi skorun verdiği rahatlıktan ama atabildiğimiz kadar atmalıydık. Hiç abartmıyorum normal futbolumuzu oynayıp ciddiyetten uzaklaşmamış olsaydık heralde 10 tane atardık. Bunları derken rakibi küçümsemek istemiyorum ama bizim ayarımızda bir takım kesinlikle değiller. Bu laubali futbol teknik Direktör Aşkın Karadeniz'ide çok kızdırmış olacakki bağırmaktan sanırım ses telleri zedelenmiştir. Maçta inanılmaz bir seyirci desteği vardı. Özellikle Askerimiz Ayhan'a mükemmel bir destek vardı. Bu destekten dolayı Ayhan'ın gözlerinin dolduğu gözlendi. işte maçtan kareler.

16 yorum:

  1. ilk yarı gercekten cok cok iyi futbol oldu sabırlı sistemine sadık disiplini kaybetmeden oynanan bir devre rakip cok zayıf desede etrafımdakiler ben öyle düşünmüyorum.takımın pas alışverişindeki düzen (sabır) rakibi bicare bıraktı atılan gollerde cok hoş du dört üde. takım pas yüzdesini yükseltigi zaman oyuncu kalitesi cok bariz ortaya cıkıyor ortasahayı begendim santrfor kilolu olmasına ragmen belliki cok kaliteli takım genel olarak cok iyi.macın son 20 dk sı inanılmaz bir degişim yasandı sanırım bunun sebebide alınan fark ve tribündeki kalabalık cok komik göründü cocuklar bunuda söylemeliyim daha dikkatli olmalısınız ilk yarıdaki disiplin nerde son 20 dk nerde ayaklarınıza saglık yanlız disiplinden uzaklaşmadan

    YanıtlaSil
  2. rakip 1 amatörde ligi ortalarda bitirir. 10 atmalıydık 10. 4 attınız ya herşey gözünüze hoş gelir beraberlikte ne hale geldik gördük.

    YanıtlaSil
  3. o 11 numara ne ayak lan

    YanıtlaSil
  4. oyle sahada 10 atılmıyo cnm.sen gel 10 nasıl atılır gosterım sanada sende rahatlarsın boylece.pzvnk

    YanıtlaSil
  5. lan yavşak adam gibi konuş....

    YanıtlaSil
  6. Yapılan yorumlarda bütün arkadaşlarımızı biraz daha edepli olmaya davet ediyorum.
    Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  7. 6 numarayı çok begendim pire gibi oğlaan yerinde durmuyor
    8 bu hafta iyi oynadı hocanın sahip çıkması güzel
    santrafor 2 gol attı ama çok ağır
    o sonradan giren çocuklardan sag tarafta oynayan kız gibi oynuyor
    defanstaki çocuk iyi orta saha iyi çok çalışkanlar

    YanıtlaSil
  8. ortasaha hem hücumda hem defansda iyi göründüler basarılar

    YanıtlaSil
  9. Ersan ve ozana bakın :) yeni malzememi çıkıyor bizee :) çok samimi bir poz olmuşş. Ersan gel yavrum seni yerim tarzı bir el atmış ozana :)

    YanıtlaSil
  10. sallayın sallayın yüreksizler anca ananim olarak siteden sallarsınız ama bu ishak her maç oynuyor ya ne diyimki

    YanıtlaSil
  11. zaman zaman iyi işler yapiyo takım belli kaliteli oyunculardan oluşuyo iskelet,, genclerde onlara iyi ayak uyduruyo.sonradan giren oyuncularda iyi di yavuz zaten paşabahçenin çocuğu daha çok çalışması lazım sonradan katılmış tirübünden duyduğum serdarı anlamıyorum 11 de hiç şans vermiyolar ayakları iyi,, pas tirafiğin de kırmızı ışıga yakalanmadan topu çeviriyo şut çekme özelliği ne sahip zaten 2 gol atmış belli neyse hocanın bi bildiği vardır.hep öyle derler yaa.. bizde öle diyelim..diğeri defansa giren oda kaliteli oyuncu belli topu oyuna iyi sokuyo ilk müdahaler yerinde ismini bilmiyorum ilk defa görüyorum tirbünden söledikleri bu sene katılmış.. bide cem kara oğlan bu oyuncular bence 11 de olmalı..

    YanıtlaSil
  12. abi lutfen aramızdaki ilişkiye saygı duymanı istiyorum.rahat rahat duygu yogunluguna gıremıyoruz yoksam:):):) ersan

    YanıtlaSil
  13. ersan elimde video ların var :) yayarım nete ona göre :))

    YanıtlaSil
  14. tum pasabahce olarak meshur oluruz abi bılıyosun:):) yayda ınternete rahatlayalım:) ersan

    YanıtlaSil
  15. cocuklar yarın icin başarılar diliyorum insallah yener lider dönersiniz. hafta sonu ilk yarı cok iyiydiniz zaten macıda kopardınız ilk yarı ortasaha böyle oynarsa yarın muhakkak puanlarla dönersiniz gönlümüz sizinle allah yardımcınız olsun. mstf hoca

    YanıtlaSil
  16. serdarla ali oynasın aşkın

    YanıtlaSil