4 Ekim 2010 Pazartesi

TRİBÜNDEN GÖRÜNTÜLER


















Dün mükemmel bir taraftar topluluğu vardı. Paşabahçemizin galibiyetinde onların etkisi çok büyüktü. Yıllardır beklenen , özlenen tribün buydu. Şimdi galibiyetler geldikçe bu görüntülerin çok çok daha fazlası olacaktır. Tribünde takımımızı destekleyen Türk futbolunun efsane yıldızlarından Recep Çetin ve Sercan Görgülü'de vardı. Taraftar görevini yapıyor. Sıra özlenen şampiyonlukta.

Dip Not : Paşabahçe Meydan'a özellikle teşekkür ediyoruz. Hep destek tam destek..

7 yorum:

  1. yönetim artis artis tavırları bırakmalı. eğer şampiyonluk istiyorsak taraftara destek olunmalı. destek derken başka yerlere çekilmesin. rakip takım deplasmana geldiğinin farkına varması lazım. 1-0 önde başlamak için bu taraftar şart.

    YanıtlaSil
  2. bu yönetim falan degil üc beş ukala pislik cıkmış karsımıza falan filan diyor, biz orda hakkaten agız burun kırmasınıda bilirdik de cocukların mücadelesi galibiyeti camurlanmasın istedik,, sessiz kalışımız bu sebebtendir cocukların sırtından prim kazanmaya calışmasın kimse, sizinle gurur duyduk cocuklar,,bu i....... ragmen destegimiz sürecek

    YanıtlaSil
  3. böyle yönetim olmaz olsun.. el kol harekiti kendi taraftarına yapamazsın! çocuklar sahada bizde tribünde işimizi yapıyoruz.. Sen ne işe yarıyorsun? Kendi adamınızı elinizde tutamıyorsunuz yazıklar olsun! çocukları tebrik ediyorum Sizlere rağmen!

    YanıtlaSil
  4. FARFAR abii,,İLHAN abii,,EMRE abii,,SUCU abii (ismi aklıma gelmedi özür) ve dier abiler,,, sizler bizim maclarımıza gelin! sizleri orada görelim! yemin ediorm biz burda kimseye puan vermeyiz!!!! (herseye ragmen) bize destek verdiginiz sürece sizi arkamızda gördügümüz sürece biz bu güsel PAŞABAHÇE yi BAL ligine cıkarıcaz,,, (böyle taraftar hicbir kulüpte yok)

    YanıtlaSil
  5. çocuklar yinede dikkatli olmalıyız bu federasyon ufacık şeylerden bir gözlemci raporuyla sahayı kapatabilir takım iyi bir hava yakalamışken kendi sahasında 2 de 2 yapmışken aslında bizde çok dikkatli olmalıyız sonuna kadar destek vermeliyiz bu çocuklara inanalım desteğimizi verelim zaten çokta yabancı yok aşkın hocamız içimizden biri kendini bildi bileli paşabahçeli mactan sonra bile tirbune yanımıza geldi konuştuk ufak tefek şeylere takılmayalım şampiyonlugu kovalayalım hep beraber her zaman yanınızdayız

    YanıtlaSil
  6. paşabahce sk şampiyon bu sene kim ne ner derse desin alayınaaa giderrr.

    YanıtlaSil
  7. 5. resimde metine bakın öldüm gülekten yaaa:):)

    YanıtlaSil