6 Ocak 2011 Perşembe

SULTANGAZİ'DEN KULÜBÜMÜZE TEŞEKKÜR


İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup’ta son hafta Paşabahçespor’la deplasmanda 1-1 berabere kalarak, grup şampiyonu olan ve play-off’a kalan Sultangazispor’da yönetim kurulu, Paşabahçespor yönetimi ve taraftarlarına centilmenliklerinden dolayı teşekkür etti.

Sultangazispor Kulüp Başkanı Nevzat Yılmaz, “İki takım açısında adeta-ölüm kalım mücadelesi olan bu karşılaşmanın gerek öncesinde gerek sonrasında Paşabahçe’de çok güzel ağırlandık. Mücadele sonrası herhangi bir olumsuzluk olmadığı gibi alkışlarla, iyi niyetlerle uğurlandık. Belki sportif olarak biz kazanmış olabiliriz ancak gerçek kazanan dostluk olmuştur, Türk futbolu olmuştur. Şahsım ve yönetim kurulumuz adına, Paşabahçespor yönetimi ve taraftarlarına misafirperverlikleri ve fair-play’e uygun davranışları nedeniyle çok teşekkür ederim” dedi.

5 yorum:

  1. Sultangazi takımını Play offa çıktığı için kutluyorum.Ama Play off kesinlikle takımımızın PAŞABAHÇE mizin hakkıydı.Maçta olanları hepimiz gördük.Ayrıca Sultangazi başkanına da biz teşekkür ediyoruz.Play off biletini elimizden almış olabilirler ama son dakikaya son saniyeye kadar bize grupta heyecan yaşattılar.Centilmence sahada ve tribünde mücadele ettiler.Paşabahçe deplasmanına 350 kişiyle gelmek herkesin yapabileceği bir şey değil.Ayrıca Süper amatöre çıktıkları ilk sezon zor bir grupta şampiyon oldular.Tekrar tebrik ediyorum.Paşabahçesporumuzunda bundan sonra daha büyük başarılar yaşaması temennilerimle.Saygılar sunuyorum.Ü.Y.

    YanıtlaSil
  2. ümit abi doru yazmısın,, ama maalesef karsı takımlarda beykozun kötü bir izlenimi var bu beykozun hangi takımı olursa olsun hepsi bizleri holigan antipatik buluolar, aslı nın bu olmadıgı gerek sultangazi macı olsun gerekse dier maclar olsun rakibi hep alkıslayarak ugurladık, saygıdeger baskanın teşekkür mesacı bizi onere emiştir

    YanıtlaSil
  3. paşabahçe taraftarı sevılıyorsunuz inş. takımınız dıledıgınız yere gelır allah gönlunuze göre versın paşabahçe semtinede ayrı bı hayran kaldım istanbulun en güzel yerlerınden bıırnde semtınız tekrar bı paşabahce deplasmanı yasamak isterım ... ( SuLTaNGaZiLiLeR )

    YanıtlaSil
  4. Sultangazili arkadaşa teşekkür ediyorum.Semtimiz gerçekten sıcak. samimi. dost arkadaş canlısı insanların yaşadığı bir semt.İstanbulun tarih kokan en eski semtlerinden biri.Gazi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK,ün çok sık geldiği ,çok sevdiği bir semt.Cam fabrikamızın açılışını yaptığı bir semt.Ayrıca Boğaziçine farklı bir güzellik katan Boğaziçinin incisi konumunda bir semt.Her mahallesi, her köşesi bizleri ayrı gururlandıran günümüzde 10 larca TV dizisine mekanlık yapan, hakkında belgeseller yapılan tek kelimeyle muhteşem bir semt.Son olarak Sultangazili arkadaşıma iyi bir takımları olduğunu, takımlarını asla yalnız bırakmamalarını, Play off grubunda başarılı olmak için destek vermelerini tavsiye ediyorum.Ayrıca tarafsız saha maçları olduğu için yeniden Paşabahçemize; Paşabahçe arenamıza gelebileceklerini bizlerinde Sultangazi takımını yeniden izlemekten, misafir etmekten keyif alacağımızı belirterek arkadaşımıza nezdinde Tüm Sultangazi takımına başarılar diliyor.Bloğumuzu takip eden tüm katılımcılara saygılar sunuyorum. ÜMİT YILMAZ

    YanıtlaSil
  5. paşabahce taraftarını yanımızda görmek isteriz . gercekten güzel bir semtınız var . paşabahceye girdigim andan itibaren gözlerım heryere bakar oldu güzellıklerle dolu bır semt . yukselme grubundakı maclarımızdan bir tanesının tekrar paşabahce stadına verılmesını cok ısterım sizleride semtimizde agırlamak dıleğıyle.. allaha emanet olsun ..


    TRİBÜN Lideri
    MEHMET Demir

    YanıtlaSil