1 Ocak 2012 Pazar

Seriye bağladık





Paşabahçe'miz Albayrak deplasmanından 3 puanla döndü. Albayrak 1 - Paşabahçe 2 . Gollerimizi penaltıdan Serdar ve Nihat kaydetti. Grubumuzda alınan sonuçlar şu şekildedir.

10:45 Gümüşsuyu-İstanbul Bayburt 2-1
12:30 Haliç-Bakırköy 2-2
14:30 Selimiye-Çıksalın 1-2
14:30 Tuzla-Çekmeköy 2-1
14:30 Rami-Vardarspor 0-0
14:30 Albayrak-Paşabahçe 1-2

6 yorum:

  1. her fırsatta bu oyunculara atıp tutan serefsizler sözüm sizedir. bukadar ciddi bir kaosun icerisinde bile bu durumda olmaları bu mücadeleyi bırakmamaları sıralamada 2.sırada olmaları.. paşabahçeye hickimse bu cocuklardan daha fazla inanmıyor hickimse bu cocuklar kadar sevmiyor. okadar cok seyleri varki anlatacak herhangi biriyle karsılastıgınızda anlatacagı, nelerle urasıyolar kimlere ragmen savasıyorlar.. siz serefsiz ce bu cocuklara hakaret edenler atıp tutanlar arkalarından burda yada etrafında sallayanlar ne bu cocukların macına gelin nede paşabahçeliyim diyin.. size bu cocukların ihtiyacı yok, bu cocukların semtimizin sevdalıları meydan grubu dısında hicbirinize ihtiyacı yok dictionary..

    YanıtlaSil
  2. Selamlar arkadaşlar bu mesaj yaklaşık 3 hafta sonra yazdığım ilk mesaj.3 haftadır mesaj yazmamamın nedeni takımın kaybettiği puanlardan sonra bazı arkadaşların oyunculara ve hocaya yaptığı hakaretlere tepki koymak ortamın biraz sakinleşmesini beklemek isteğimdi.Arkadaşlar Bence kötü günler sona erdi arkadaşlar.Sezon başında da söylediğim gibi bu grubun favorisi Tuzla ve Paşabahçemizdir.Vardar takımının sezon başındaki formunun sürmeyeceğini sezon ilerledikçe gruptaki iddiasını kaybedeceğini söylemiştim.Bence bu grupta ilk 2 için en önemli rakibimiz Çekmeköy takımıdır.Bu hafta takımımız Selimiyesporun ve Vardarsporun berabere kalmasıyla 8 puan almış gibi oldu. Allaha şükür artık gol sorunumuzu da atlattık.Son 4 haftada 9 gol attık.Haftalar sonra ilk defa gol yememize rağmen yediğimiz gol sayısı sadece 5 Selimiye ve Vardarsporla içeride Tuzla ve Çıksalınla deplasmanda oynayacağız.Ayrıca Çekmeköy takımına karşı ikili averajda öndeyiz.Bu haftaki Gümüşsuyu maçına çok ciddi hazırlanmalıyız.Gümüşsuyu takımı ilk devredeki maçta süpriz yaparak 1-1 lik beraberlikle 2 puan kaybetmemize sebep olmuştu.Bu haftaki maç ilk devredeki maçtan çok daha zor ve çok daha önemli.Bu maçla beraber sezonun bitmesine sadece 6 maç kaldı.Alınacak toplam 18 puan var.Bizde bu 18 puanın en az 14-15 ini almalıyız.Gümüşsuyu maçı kesinlikle kayıpsız geçmemeiz gereken bir maç.Bu maçta Allah korusun puan kaybedersek bunun telafisi olmayabilir.Grupta 4-5 takımın puanı birbirine yakın alınacak galibiyetin hatta atılacak tek 1 golün bile önemi çok büyük.Bu maçı aldığımızda haftaya deplasmanda oynayacağımız Tuzla maçına çok daha moralli çıkarız.Oradan da alacağımız en kötü 1 puan grupta yolumuzu açacaktır.Ligin son haftalarına girilirken Paşabahçesporumuzun vefakar ve cefakar taraftarlarına büyük görev düşüyor.Arkadaşlar mutlaka tribünlerdeki yerimizi alalım.Takımımızı 90 dakika boyunca ilk düdükten son düdüğe kadar destekleyelim.Oyuncularımızı maçlara 1-0 galip çıkaralım.Geçen sezon kaçan şampiyonluğun acısı halen yüreklerimizde bu yılda öyle olmaması için desteğimizi esirgemeyelim.Geçen sene 40 puan alarak gruptan çıkamamıştık.Bu yıl en az 44-45 puana ihtiyacımız olabilir.Bizlerde vereceğimiz destekle bu puanların alınmasında katkı yapalım.Yardımcı olalım.Büyük PAŞABAHÇE seyircisine de bu yakışır.Ben bir PAŞABAHÇE SPOR taraftarı olarak bundan en ufak endişe duymuyorum.Başta meydan grubumuz olmak üzere her maçta tribünlerimizin full dolu olacağını umuyorum.Bu zorlu haftalarda takımımıza ve vafakar cefakar taraftarımıza yürekten başarılar diliyorum.Herkese saygılarımı sunuyorum.Allaha emanet olun.

    ÜMİT YILMAZ

    YanıtlaSil
  3. dictionary azına saglık güzel konuşmuşsun temizleyelim icimizdeki pislikleri gelmesinler de atıp tutmasınlarda

    YanıtlaSil
  4. hicbirinize ihtiyacımız yok hickimseye biz sadece futbolcular yeteriz gittigi yere kadar biz hep yanlızdık

    YanıtlaSil
  5. Bu yorumu yazan futbolcu arkadaş ne demek istemiş acaba hiçbirinize ihtiyacımız yok derken bunu şahsen merak etmekteyim.Yorumu yazan Sevgili kardeşim futbolcular futbolda en önemli unsurdur ama kulüplere aşk ile muhabbet ile bağlanan özveri göstererek maçlara gelen tribünden destek veren kulübe olan sevgisinden başka en ufak karı yada kazancı olmayan taraftarlara size ihtiyacımız yok demek ne kadar mantıklı bunu açık açık anlatırsan sevinirim.Bence bu yorumu yazan arkadaşım başka bir yorumda özür dilerse bence hatasından dönmüş olur.Bu forumda eleştiri anlamında yaptığım belki ilk yorum; yapmakta istemezdim ama bu uyarıyı yapma ihtiyacını hissettim.Zaten sayısı günden güne düşen seyircimiz varken ligin sonu yaklaşıp seyirciye daha fazla ihtiyacımız olduğu bu zamanda kimseye ihtiyacımız yok demek açıkçası beni incitti bunun için bu mesajı yazma gereği duydum.Herkese saygılar sunuyorum.Allaha emanet olun.

    ÜMİT YILMAZ

    YanıtlaSil
  6. ümit gelen traftarın yüzde doksanı sadece aşşalayıcı hakaret iceren konuşmalar yapıyor tribünde bun bizzat bende şahitim izlerken maclarını sanırım demek istedigi bu yazıyı yazan şahsın

    YanıtlaSil