22 Ekim 2012 Pazartesi

Mübarek Kurban bayramınızı ve peşinden gelen 29 Ekim Cumhuriyet bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Emre Çat..




6 yorum:

  1. Öncelikle herkesin kurban bayramını kutlarım. Diyeceğim şu ki nerde geçen seneki Paşabahçe nerde şimdiki Paşabahçe. Geçen sene ki kaleci Volkanın puan kaybettikten sonra sahada ki haykırışları , nerde DİNONUN YEDEK KALMASINA RAĞMEN ikinci yarı girip çırpınışları , nerde o Ersanın bitirici kafa vuruşları , Mennanın frikik golleri , Geçen seneki Serdarın topunu oynayan bi kişi olamaz mı takım da ya. Ve en önemlisi MEYDAN yok Paşabahçe Meydan ortalıkta yok takımın geldiği hale bak NERDE GEÇEN SENEKİ PAŞA ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geçen seneki paşa tatile çıktı ulan ne cins tipler var takımın 6 maçta 2 mağlubiyeti var 1 maçı eksik adam halen geçen seneden bahsediyor en önemliside meydanmış meydanın takıma yarardan çok zararı var içip içip bağırmakla taraftar olunmuyor.

      Sil
  2. gecen senekı takım ne takımmış bee madem bukadar ıyıylerdı de neden şampiyon olamadılar neden transfer yapamadılar bırakın bu işleri ya destek olun olmuyorsanızda köstek olmayın kardesım işinize bakın....

    YanıtlaSil
  3. eğer ligin ikinci yarısınada bu hocayla ve bu takımla devam ederse yönetim bu takım küme düşer demedi demeyin.

    YanıtlaSil
  4. emre kardeş bayram hediyesi olan beşibiyerdemizi begendinmi takımımızın bize verdigi hediye. bir seneyi bulbuştur buraya eleştiri yazmamam. senin gecenlerde yazıdıgın yazıya istinaden yazıcam. takımımız evet iyi degil koşamıyor mücadele edemiyor iyi futbol oynayamıyor diye. yine o yazında bizlerinde hic destek olmadıgımızı hocaya inanmadıgımızı takımı itmedigimizi söylemiştin. ben o yazında sana cok hak vermiştim bende bir paşabahce sevdalısı olarak.hani hep eski oyuncularla yeni oyuncular kıyaslamaları vs.. sana hep hak vermiştim kardeş. dedimya yemin ederim bir yılı bulmustur yazmamam. sebebide ortalıgın durulup daha uslubu düzgün eleştiri yapmak. destek olamadık emiştin yazında, futbolda sahada mücadele hırs kazanmayı arzulayan takımın olur tamam haklısın desteklenir kaybetsede takım. ortada mücadele hırs arzu yok bu tezin cürür kardeş. hocanın antipatikliginden bashetmiştin ona yardımcı olmalıyız demiştin. hocanın oyun okumadan tutta yüzündeki kibire kadar birsürü sey yazarım bu tezinide cürütmek icin. nasıl yanında olabilirki izleyici böyle hocanın. izleyiciyle enpati kurmayan bir calıştırıcıya ben neden destek olayım. oyuncu karsılaştırmaları yapılıyor hep. bu doru degil yeni gelen herzaman sıkıntılı bi sürecten gecer hep alışmak uyum yakalamak vs.. ama kardeş bu gören gözlerde yalan bakmaz alınan hangi oyuncu gidenlerden fazla. fazlayı gec yakınında. kaleciden başla. evet bu kalecimizde harika bir burda basarı yakalanmış. sag efans la sol defansları eşlestir mednan la şimd oynayan yeni oyuncu erchan bir mi sag a oynayan genc cocukla gecen sene oynayan o cocuk birmi.gol pozisyonunda oynayan kilosu olan arkadaS bile aranıyor su kadroda. aliosmanı yazmayı bile istemiyorum varmı bitane onun gibi hırpalıyan hücumda orta alanda hangisi bir dincer ve serdar eder hangisinde var o hırs top kabiliyeti. arkalarında oynayan koşmaktan yanakları kıpkırmızı olan ali. varmı bu dediklerimde yanlış oldugum bişey emre. destek olmaya anlamsızca devammı edelim doruları yazalımmı olmayacagını kulak arkasımı edelim. cevabını merakla bekleyecegim kardeş. sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili kardeşim, destekse her zaman destek lazım. iyi zaman da değil kötü zamanda da !! tabii görünen köyde klavuz istemez. özellikle oyuncu karşılaştırmaların da çok doğru tespitler yapmışsın ama bu arkadaşlar gitti ! yapacak bişey varmı? bize düşen paşabahçe formasını şu an giyen oyunculara destek olmaktır, paşabahçe ye destek olmaktır. evet bende isterim o saydığın oyuncular olsun burada oynuyor olsun ama yoklar.. eleştiri konusuna gelince hakaret içermeyen eleştirilerin doğruya sevkedeceğini ve yayımlamaya devam edeceğimi defalarca söyledim ve halen de aynı fikirdeyim. sürekli adsız yorumlar konusunda şikayet alıyorum. adsız yorumları yayımlamam gerektiği konusunda çok baskı var. çok sevdiğim ve çok değer verdiğim FERHAT ERKAN abimiz var, yıllarca bu kulüpte top oynamış ve babası yıllarca bu kulüpte hocalık yapmış , geçen gün yorumlar hakkında bana " adsız yorumları yayımlama. çocuklar etkileniyor " çok düşündüm fakat kararımdan vazgeçmedim. bu yorumlar da çok doğru tespitlerde oluyor nasıl olurda yayımlamam. hakaret yok küfür yok ben yayımlşamazsam zaten bu yaptığım site ye haksızlık etmiş olurum. bu site hiç ummadığımyerlere geldi. Paşabahçe gibi bir mahalle takımının dünyanın dört bir yanından takipcisi var. 150000 bine yakın tıklanma var. hem unutulmamalıdır ki burası paşabahçe spor kulübünün resmi sitesi değil, bir seveninin yapmış olduğu bir sitedir. diyeceğim şudur ki " destek olalım ama destek olurken de gerçekleri görmemek gibi söylememek gibi bir şeyde istemiyorum. eleştirinizi düşüncelerini buradanmı paylaşırsınız veya yüzlerinemi söylersiniz sizin bileceğiniz iş. ben yayımlamak la duyurmakla mükellefim. saygılarımla..

      Emre Çat

      Sil