14 Haziran 2010 Pazartesi

VUVUZELA İŞKENCESİ VE EKŞİ SÖZLÜK


Vuvuzela denen çalgıdan nefret etmek için sesini duymak yeterli. Dünya kupası maçlarını zehir ediyor insana. Sanki kulağının dibinde sinek veya arı vızırdıyor. Maç seyretmek keyiften işkenceye dönüşüyor sayesinde. Afrikalıların bu çalgıya olan aşklarına saygı duymakla birlikte , onlardanda bizim işitme duyumuza saygı göstermelerini bekliyoruz. Bu alet umarım Türkiye'de popüler olmaz diye temennide bulunurken , son nokta Ekşi Sözlük'ten " ashvalanor " rumuzlu arkadaştan gelmiş.
İlk okuduğum andan şu dakikaya kadar gülme krizine soktu beni. Türkiye'de popüler olamayacağına dair net fikir vermeme sebeb oldu. Resmi tıklayın ve benimle aynı fikirde olacaksınız.

2 yorum:

  1. bu nasıl iğrenç bir sestir. her an arı istilası altındasın gibi bir his veriyor insana. bizim tribünlerdede olmazzz :)

    YanıtlaSil
  2. güzel ülkemde stadlara cakmak dahi sokulmazken bu ıstakadan devşirme sopa kılıklı enteresan enstürüman ın hic sansı yok !!! kfy (ekşi sözlükdeki yorumcu ortayaş lı insana katılırım abi,, calanın,,, :)) cat;düzenlemeler harika?

    YanıtlaSil