24 Aralık 2010 Cuma

TARAFTARDA MUHTEŞEM BİR İNANÇ GÖRÜYORUM

Ben altıncı hislerime çok güvenirim ve genelde beni yanıltmaz. Hafta sonu oynayacağımız maçta inanılmaz bir taraftar desteği olacak. Hatta biraz daha ileri gidip sanki bu zamana kadar yapılan desteklerden çok daha farklı olacak gibi. Arkasında çok kalabalık bir taraftar kitlesiyle mücadele edecek takımımız. Kısacası maça bir sıfır önde başlayacak. Aldığım duyumlar, etrafımdaki konuşmalar ve haberlere yapılan yorumlar buna işaret ediyor. Paşabahçe Meydan önderliğinde muhteşem bir tribün şov bizleri bekliyor. Ve geriye takımımızın maçı galibiyetle tamamlayıp sahamızda taraftarımızla birlikte şampiyonluk turu ve kutlamaları kalıyor. Haydi hayırlısı. haydi PAŞABAHÇE tek yürek.....


Dip Not :Çubukludan Ümit yılmaz isimli kardeşimizin yaptığı bir yorumda taraftara çağrıda bulunuyor. Kendisine yapmış olduğudolayı çok teşekkür ediyoruz. Söyledikleri gerçekten gurur verici.

2 yorum:

  1. Selamlar arkadaşlar.Ben Ümit YILMAZ.35 yaşındayım Çubukluluyum ama Pazar günü daha çok PAŞABAHÇE liyim.İnanılmaz coşkuluyum.İnanılmaz inançlıyım.İnanılmaz heyecanlıyım.Maç günü yaklaştıkça daha da heyecanlı olacağım.Arkadaşlar PAŞABAHÇEmiz hepimize çok şey verdi.Kimimiz CAM farikasının kimimiz TEKEL fabrikasının ekmeğiyle büyüdük.Hastalandık PAŞABAHÇE SSK da tedavi olduk Sağlığımıza kavuştuk.Kimimiz FERİT İNAL de Kimimiz Su Ürünlerinde okuduk.Bu sayede iş güç sahibi olduk.Kimimiz sevgililerimizle İskelede buluştuk gezdik tozduk.Kimimiz Sultaniye parkında dostluklar kurduk.Kısaca PAŞABAHÇE herşeyimiz oldu.Ondan çok fazla şeyler aldık.Hepimize bir çok güzellikler verdi SEMTİMİZ PAŞABAHÇEMİZ.Pazar günü PAŞABAHÇEMİZDEN aldıklarımız için teşekkür etme vakti.Sadece destek istiyoruz.Bu kadar aldıklarımıza karşı çok şeymi istiyoruz arkadaşlar.Sadece coşkulu tempolu destek.Herşeyimizle duygularımızla yüreğiyle bitmek bilmeyen enerjimizle dualarımızla PAŞABAHÇEMİZİN futbolcu kardeşlerimizin yanında olalım.Bizim vereceğimiz destek kıvılcım olacak ve şampiyonluk ateşini yakacaktır.Herkeste bendeki heyecanı görmek istiyorum.Belki çok duygusal şeyler yazmış olabilirim ama inanın hiçbirisi yalan değil.Herkese şimdiden desteği için teşekkür ediyorum.BEYKOZSPORUMUZUN zor günler geçirdiği bu günlerde hep beraber önce PAŞABAHÇEMİZİN sonra BEYKOZUMUZUN yanında olalım.Maçta Boğazın yargıçlarınıda görmek temennisiyle.Herkese güleryüzlü mutlu günler dileklerimle.ÜMİT YILMAZ.

    YanıtlaSil
  2. ümit abimiz eline azına saglık,, bu final macını senin ve senin gibi düşünen ler icin alıcaz

    YanıtlaSil